Download percuma - Contoh kertas kerja rancangan perniagaan

Salam semua...

Kali ni saya nak kongsikan contoh kertas kerja rancangan perniagaan / pertanian / penternakan. Contoh ini saya dapat daripada saudara Syam Ghaz, yang tidak lokek dan sudi untuk berkongsi ilmu.

Kertas kerja ini sesuai bagi sesiapa yang berhasrat untuk membuat pinjaman daripada MARA, PELADANG, segala jenis kerabat BANK, Tekun, Ah long dan seumpamanya. Paperwork ni percuma je a.k.a free ... download - hanya gunakan jari saja, tak payah bayar apa-apa (kalo nak belanja saya makan nasi beriani gam pon, apa salahnya)....

klik sini untuk muat turun contoh kertas kerja perniagaan

Ok! All the best!

13 comments:

  1. aku dah donlod. aku nak wat satu kertas kerja. hehehe. Utk pejabat aku.

    ReplyDelete
  2. ok... sama2 kongsi ilmu mana yang patut.... ada lagi contoh draf mara kalo ko nak..

    ReplyDelete
  3. Aku pun ada jumpa beberapa kertas kerja.. tapi tak tau nak guna..
    samdaddycool .. er ari tu ko nak tanya aku apa ek?? Nanti aku emel kat ko.. kita citer.. aku pun ada benda nak tanya ko ni..


    ZOol
    http://www.ligakampung.com/blog

    ReplyDelete
  4. so mcm mana prestasi ziddu ni samdaddy.. ok ke..

    ReplyDelete
  5. hmmmm baru je mula pandai tarik orang utk download.. sebelum ni memang dah guna tapi bole kira dgn jari je yg download..

    sekarang tengah mencari-cari rentak...

    nak kaya dgn ziddu dan yg seangkatan.. of course traffic! (tak cukup hebat lagi utk hits)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih untuk contoh rancangan perniagaan yang diberi...

    ReplyDelete
  7. Anonymous> Sama-sama. Semoga kita beroleh manfaat.

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas contoh RP anda. Amat berguna. semoga ilmu yg dikongsi ini bermanfaat utk sy dan Allah beri keberkatan kpd saudara

    ReplyDelete
  9. Ada x contoh proposal nk bkk butik.kecil-kecilan.klau ada leh x kongsi kt email ni kg_chicha84@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. terima kasih ye..smoge Allah mmblas jse baik awk bkongsi ilmu ssme mnusia...amin...

    ReplyDelete

AddThis